#پودینگ_خرما
مواد لازم :
شیر : ۴ لیوان + نصف لیوان
شکر : نصف لیوان
خرما : ۲۰ عدد (۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم هسته گرفته)
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم (نصف بسته)
آرد : ۲.۵ ق غذاخوری
نشاسته ذرت : ۲.۵ ق غذاخوری
وانیل : ۱/۴ ق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا هسته های خرما رو جدا میکنیم و با اون نصفه لیوان شیری که جدا نوشتم توی مخلوط کن میذاریم و میذاریم پوره بشه. اگه مخلوط کن ندارید شیر و خرما رو روی حرارت بذارید و با گوشتکوب بکوبید تا له و پوره بشه.
حالا توی یه قابلمه ۴ لیوان شیر رو میریزیم و نشاسته و آرد و شکر رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه.
وقتی داشت غلیظ میشد پوره خرما و وانیل و خامه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط یکدست بشه.
تو این مرحله اگه دوست داشتید مغزیجات خرد یا پودر شده هم به پودینگ اضافه کنید
بعد پودینگ رو همانطور گرم توی لیوانها میریزیم و بعد از اینکه کمی خنک شدند در یخچال میذاریم و ۲ تا ۳ ساعت صبر میکنیم تا خوب خنک بشن.
سپس به دلخواه با دارچین، کاکائو، پودر نارگیل یا مغزیجات تزیین میکنیم.
@shirini71