مواد لازم : شیر : ۴ لیوان + نصف لیوان شکر : نصف لیوان خرما : ۲۰ عدد (۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم هسته گرفته) خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم (نصف بسته) آرد : ۲.۵ ق غذاخوری نشاسته ذرت : ۲.۵ ق غذاخوری وانیل : ۱/۴ ق چایخوری طرز تهیه : ابتدا هسته های خرما رو جدا میکنیم و با اون نصفه لیوان شیری که جدا نوشتم توی مخلوط کن میذاریم و میذاریم پوره بشه. اگه مخلوط کن ندارید شیر و خرما رو روی حرارت بذارید و با گوشتکوب بکوبید تا له و پوره بشه. حالا توی یه قابلمه ۴ لیوان شیر رو میریزیم و نشاسته و آرد و شکر رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه. وقتی داشت غلیظ میشد پوره خرما و وانیل و خامه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط یکدست بشه. تو این مرحله اگه دوست داشتید مغزیجات خرد یا پودر شده هم به پودینگ اضافه کنید بعد پودینگ رو همانطور گرم توی لیوانها میریزیم و بعد از اینکه کمی خنک شدند در یخچال میذاریم و ۲ تا ۳ ساعت صبر میکنیم تا خوب خنک بشن. سپس به دلخواه با دارچین، کاکائو، پودر نارگیل یا مغزیجات تزیین میکنیم. @shirini71