🍊 ☘مواد لازم : ☘برای خمیر: 2 عدد تخم مرغ 125 گرم کره (همدمای محیط) نصف پیمانه روغن پوست1 عدد پرتقال 4 قاشق غذاخوری پودر قند 1 بسته وانیل(5 گرم) 1 بسته بیکینگ پودر(10 گرم) 2.5 پیمانه آرد ☘برای شربت پرتقالی: 1.5 پیمانه آب پرتقال 7 قاشق غذاخوری شکر ☘طرز تهیه : * برای سس؛ آب پرتقال و شکر رو در قابلمه به مدت 10 دقیقه بجوشون. سپس از روی اجاق گاز برداشته و کنار بذار تا در دمای محیط سرد بشه. * برای تهیه خمیر، تخم مرغ، کره، روغن، رنده پوست پرتقال، پودر قند، وانیل و بکینگ پودر رو در یک کاسه عمیق ریخته و با هم مخلوط کن. * آرد رو به مخلوط اضافه کن و خوب ورز بده. * از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بردار و به شکل گلوله در بیار. * خمیرهای گرد شده رو در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ای، با فاصله قرار بده و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپز . * بعد از اینکه قرابیه ها رو از فر خارج کردی، بعد از اینکه از داغی افتادن، در شربت پرتقال خنک شده فرو کن و بذار قرابیه ها خیس بشن و شربت رو جذب کنن. * قرابیه های پرتقالی خیس آماده هستن. نوش جان! @shirini71