بهترین مردم کسانی هستند که به حق قضاوت کنند . امام صادق (ع) (بحار النوار ) کباب تابه ای یه غذای خوش خوراک و دیگه همه اکثرا توی درست کردنش استادن . یه دونه پیاز بزرگ رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . پیاز رو با گوشت چرخ کرده حدودا ۳۰۰ گرم گوشت مخلوط کردم . بهش نمک و زردچوبه و کمی سماق ریختم و خوب ورز دادم . ورز دادن مهمه چون که کباب توی تابه منسجم میمونه و از هم پاشیده نمیشه . بعد حدود دو ساعت گذاشتم یخچال . وقت نداشتین مهم نیست میتونین همون موقع سرخ کنین. گوشت رو کف تابه پهن کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و در تابه رو گذاشتم ، بعد پنج دقیقه درش رو برداشتم و گذاشتم آبش کشیده بشه . بعد از اینکه آبی نموند بهش روغن اضافه کردم و گذاشتم سرخ بشه بعد به صورت کباب برش دادم و برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه . : برنجم که پختش ، یه مقداریش رو زعفرانی کردم ، یه مقداریش رو با آب لبو قاطی کردم . قالب هر چی میشه . من توی گلبرگ ها برنج که صورتی با آب لبو کردم ریختم و وسطش برنج که با زعفران قاطی کرده بودم ریختم و با کف قاشق فشار دادم و و بعد پلوی سفید رو ریختم و با پشت قاشق کمی فشار دادم و بعد روش دیس گذاشتم و برگردوندم .🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡