مواد لازم! براى مرغ: فيله ى مرغ: ٣٥٠ گرم زغفران دم كرده: ٤ قاشق غذاخورى پياز نگينى شده: ١ عدد بزرگ زردچوبه: ١ قاشق چايى خورى پودر زيره: ١ قاشق چايى خورى فلفل سياه: ١/٢ قاشق چايى خورى نمك: ١/٢ قاشق چايى خورى براى شويد پلو با لوبيا سفيد: برنج سفيد: ٣ پيمانه شويد تازه و خرد شده: ١٢٠ گرم شويد خشك: ٢ قاشق غذاخورى لوبيا سفيد پخته شده: ٢٠٠ گرم كره: ١ قاشق غذاخورى نمك دستور العمل: بعد از آب كش كردن برنج، برنج رو با مواد ذكر شده ى شويد پلو مخلوط كنيد و كنار بگذاريد! مرغ زعفرانى را با توجه به مراحل ويديو بپزيد و بعد از پخت مرغ توى تابه ريش ريشش كنيد و بذاريد دوباره با باقيمانده ى سس مرغ در همان ماهيتابه بپزه و سرخ بشه! حالا يك سيبزمينى را رنده كنيد و كاملا آبش رو بگيريد و با كمى زعفران مخلوط كنيد و در كف قابلمه بريزيد ( اين مرحله براى ته ديگ سيب زمينى هست)! بعد با توجه به ويديو شويد پلو و مرغ ريش ريش شده را به صورت لايه اى در قابلمه بچينيد و بگذاريد غذاى خوشمزه ى شما دم بكشه! @shirini71