#ژاژی #غذای_ملل #غذای_ترکی
طرز تهیه ۱۰۰گرم شوید خورد شده
۱۰۰گرم ریحان خورد شده
۱۵۰گرم پیازچه خورد شده
۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده
۱۰۰گرم پنیر سفید
۲ الی ۳ لیوان ماست چکیده که من از ماست یونانی cabot greek استفاده کردم که طعم خیلی خوشمزه ای داره.
نمک به میزان لازم
اول از همه سبزی هارو خوب خورد میکنیم میشوریم و آبکش میکنیم و توی یه کاسه بزرگ میریزیم و کره و پنیر رو که خوب با چنگال له کردیمو با نمک و ماست اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. بعضی ها بهش فلفل تند هم خورد میکنن و میزنن که من چون تندی دوست ندارم نمی ریزم و یکی هم این که بعضی ها به جای پیازچه از پیاز استفاده میکنن که بازم کاملا اختیاری هستش من ترجیح میدم پیازچه بزنم چون خیلی خوش عطر میشه😍
به راحتی آماده میشه و بسیار هم لذیذه
@shirini71
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾