مواد لازم : آرد : ۴۰۰ گرم پودرقند : ۱۴۰ گرم آب : ۱/۲ پیمانه جوش شیرین : ۱ ق م تخم مرغ : ۱ عدد روغن قنادی : ۹۰ گرم شکر کارامل یا شربت بار : ۱۴۰ذگرم زنجبیل : ۲ ق غ طرز تهیه : روغن و پودرقند را باهمزن بزنید، تخم مرغ و زنجبیل اضافه کنید وهم بزنید . شکرکارامل وبعد از آن آب اضافه کنید و هم بزنید. جوش شیرین را با آرد مخلوط کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و با دست ورز دهید. سپس خمیر را به قطر یک سانت پهن کنید و کاترگرد بزنید و داخل قالب چرب شده بچینید و چند تا چنگال روی کلوچه ها بزنید و داخل فر ۱۶۰ به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه بگذارید تا زمانی که ولرم است داخل ظرف درب دار بگذارید تا لطیف بماند