#کیک _یزدی -طعم دار 😍
تخم مرغ 4عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1لیوان سرخالی
ماست 1لیوان سرخالی
روغن مایع 1فنجان سرخالی
عسل دوقاشق سوپخوری
گلاب سه قاشق سوپخوری
هل نصف قاشق چایخوری
پکینپودر یک قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاش چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
ابتدا پکینپودر رو با ماست مخلوط کنید بزارید کنار.
تخم مرغ وانیل رو با همزن یکم بزنید بعد شکر رو اضافه کنید دوباره خوب بزنید بعد ماست رو اضافه کنید هم بزنید بعد عسل رو با گلاب و هل مخلوط کنید بعد بریزید داخل مواد و روغن مایع رو هم بریزید دوباره هم بزنید بعد آرد رو بانمک مخلوط کنید و سه بار الک کنید و در دومرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد مایع رو بریزید داخل قالبها و روشون خلال بادام یا هرچیزی دوست دارید بریزید بعد بزارید داخل فر از قبل داغ شده 180 درجه به مدت 30 دقیقه البته حرارت فرها فرق میکنه خودتون حتما چککنید.کیک یزد های فوقالعاده خوش عطر و خوشمزه ای هستند امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 😍
نکته. اگه میخواین کیکتون کله قندی و ترک برداره موقعی که مایع کیک رو ریختین قالب روشون رو بانوک کارد روغنی یه ضربدر بزنید بزارید تو فر با حرارت 200 درجه بعد ده دقیقه کمش کنید من عجله داشتم وقت نشد اینکار رو بکنم. 😁
نکته. میتونید هل رو زیاد بریزید.
لطفا یک فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون
@shirini71💛