فلفل دلمه‌اي سبز و زرد خلال شده از هر كدام     يك عدد *لوبياسبز            يك پيمانه(100 گرم) * هويج خلال شده متوسط    دو عدد * ساقه پيازچه               به ميزان لازم *سركه سفيد                 دو پيمانه *سير خرد شده        دو حبه * نمك و فلفل                به ميزان لازم انتهاي پيازها را جدا كرده، يك برش عميق از سر تا انتهاي آنها ايجاد نموده و درون سركه به مدت یک هفته مي‌گذاريم تا نرم شوند. لوبيا سبزها را خرد كرده و به همراه كمي نمك و سركه روي حرارت مي‌گذاريم تا نرم شوند. پيازها را از سركه در آورده و پره‌هاي آنها را جدا مي‌كنيم. در ظرفي هويج، فلفل دلمه‌اي، لوبيا سبز، نمك، فلفل و سير خرد شده را مخلوط كرده و داخل هر پره پياز، مقداري از مواد را ريخته، سپس پره‌هاي پياز را روي هم آورده و به كمك ساقه پيازچه مي‌بنديم تا مواد از داخل آن خارج نشود _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71❤️