برا 4نفر 300گرم سردست گوساله 150گرم گلوه گاه گوسفندی 100گرم پیاز اب گرفته شده اول گوشت سردستو با گلوگا روباهم بایه قاشق مرباخوری نمک یه بار چرخ میکنی میزاری فریزر کامل یخ بزنه بعد موقع استفاده میزاری بیرون نیمه یخ با پیازاب گرفته شده دوباردیگ چرخ میکنی یه کم دیگ بهش نصف قاشق مرباخوری نمک‌ویه کم فلفل سیاه ونصف قاشق مرباخوری جوش شیرین میزنی ودوباردیگ چرخ میکنی پیاز کاملا ابش گرفته شه اگه اب داشته باشه کوبیده احتمال زیاد میرزه به جای جوش شیرین میشه سفیده تخم‌مرغ هم زد قبل ازکباب کردن به نظرم اگه‌کوبیده سیخ زده بشه ودوساعت تو یخچال باسیخ‌باشه تقریبا خودشو‌ با سیخ میگره واحتمال ریختش کم‌میشه موقع سرو‌حتما بهش کره وزعفران زده بشه چون هم چرب وچیلی میشه وهم خوشمزه @mivhe71