خوشمزه و با بافت فوق العاده فوق العاده لطیف وعالی 🍊🍀🍊🍀🍊🍀🍊🍀🍊. کیک نارنگی : چهار عدد تخم مرغ که بزرگ نباشن(ترجیحا متوسط و کوچیک) آرد سفید : یک و نیم لیوان که با یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر مخلوطش می کنید و دوبار الک می کنید روغن مایع :نصف لیوان آب نارنگی:نصف لیوان رنده ی پوست نارنگی درصورت دلخواه مقداری وانیل : نوک کارد شکر دانه ریز :یک لیوان آب ولرم : دو قاشق غذاخوری اول از همه زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ،سفیده ها رو با دو قاشق غذاخوری شکر و نوک کارد نمک مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و برفی بشه .بعد زرده ها رو با مابقی شکر و رنده ی پوست نارنگی و وانیل و دو قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و پف دار بشه روغن و بعد آب نارنگی رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید همزن رو بذارین کنار سپس آرد رو در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و در آخر سفیده های برفی رو به مواد کیکتون اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا یه مایه ی پفکی و یک دست داشته باشید قالبتون رو با کره ی سرد کاملا چرب کنید و بعد با الک آرد پاشی کنید با برگردوندن قالب و تکوندنش آرد اضافی رو تخلیه کنید و مایه کیک رو به صورت دایره وار داخل قالب بریزید و داخل فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم کردید به مدت چهل و پنج تا پنجاه دقیقه قرار بدید این کیک پف عالی و فوق العاده لطیف هست @shirini71