#بیسکوییت_گردویی
آموزش بیسکوییت گردویی سه سوته بدون نیاز ب فر
با مواد در دسترس و بدون نیاز به ابزار خاص هم میشه بهترین شیرینی ها رو پخت این بیسکوییت خودشه
مواد لازم بیسکوییت گردویی
کره 100گرم یک قالب
پودر قند 90گرم (3چهارم پیمانه)
پودر هل ۱ق چ
تخم مرغ 1عدد
آرد 250گرم (2پیمانه)
بکینگ پودر نصف ق چ
گردو خردشده نصف پیمانه
در ابتدا کره و پودر قند رو حدودا ۴-۵ دقیقه بزنید.
تخم مرغ و پودر هل رو اضافه میکنیم و یک دقیقه بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر و در آخر پودر گردو رو اضافه و با نوک انگشت خمیر رو جمع میکنیم
خمیر رو داخل نایلون و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم
بعد اونو به ضخامت چهار سانت بصورت یکسان پهن کنید
کاتر دلخواه بزنید و بچینید داخل تابه روی شعله پخش کن از قبل گرم شده
10دقیقه زمان بدید تا زیر شیرینی ها کمی رنگ بگیره
دمای پخت فر گازی ۱۷۰
و فر برقی۱۵۰
به مدت ۱۰ دقیقه
بیش از حد حرارت نبینه چون خود شیرینی تردِ حرارت زیاد باعث سفت شدن اون میشه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆