💢برای تقویت اقتصاد کشور...
قبل از اینکه به سراغ دو خبر مهم اقتصادی (!) برویم که یکی مربوط به نیوزیلند و دیگری هم مربوط به ژاپن است، نیکوست که یک موضوعی را که در ایام شیوع جهانی کرونا مطرح گردیده بود مجدداً به خاطرتان یادآوری نماییم.
همانطور که مطلع هستید در روزهای سخت کرونا، با توجه به سختگیرهایی که بابت رعایت پروتکلهای بهداشتی اعمال میشد گروهی از کارگران جنسی (البته غالباً زنان) در کشورهای غربی دچار فقر و تنگدستی شده بودند چراکه در آن روزها به دلیل الزام رعایت فاصله اجتماعی این قشر زحمتکش به تکاپو افتادند و تابوشکنی کردند و با به خطر انداختن جان خود و جان دیگران همچنان خواستار برداشتن ممنوعیتهای بهداشتی برای روسپی خانهها شدند که بالاخره هم چه پنهانی و چه با تحت فشار قرار دادن برخی از سازمانهای حمایتی حقوق کارگری [جنسی] برای حفظ بقا و پویایی اقتصادی به جهت پرداخت مالیات و خروج از تنگنا و فقر، در کشورهای توسعه یافته مانند سوئیس و...، کسب و کار این قشر از جامعه نیز از سر گرفته شد اما به آنها توصیه اکید میشد که مراقب کرونا باشند!
🔹 آری، وقتی پای انباشت سرمایه و رقابت برای به دست آوردن ثروت بیشتر باشد، تن و جان و ناموس و شرافت را هم باید داد، برای همین تقویت اقتصاد کشور در برخی از این کشورهای توسعه یافته وابسته به جانهایی است که از همان مردم آن کشور میگیرند و فرقی نمیکند در چه راهی باشد بلکه مهم، پرداخت مالیات به دولت است و بقیه به درک... میخواست کارگر جنسی نمیشد!
🔸 با این توضیحات سری به نیوزیلند بزنیم که در آنجا بعد از اینکه مصرف سیگار ممنوع بوده اکنون قانون ممنوعیت مصرف سیگار، لغو میگردد. چرا؟ برای اینکه «کریستوفر لوکسون، نخست وزیر جدید نیوزیلند گفته نمیتوانم از درآمد مالیاتی چشم پوشی کنم!» [1]
پس سیگار کشیدن موجب کسب درآمد مالیاتی میشود و در نهایت اقتصاد را شکوفا میکند...
🔹 الآن به کشور فعّال و پرکار ژاپن برویم که ببینیم وضعیت شرب خمر (نوشیدنی الکلی) چگونه است و دولت آنجا چه قصدی دارد، ظاهراً میزان اقبال مردم ژاپن به ویژه جوانان به نوشیدنیهای الکلی کاهش یافته و به نوعی درصد بسیار پایینی از آنان به نسبت بزرگسالان از نوشیدنی الکلی استفاده مینمایند با این حال دولت ژاپن با ایجاد راهکارهایی قصد داشته که اقبال عمومی بالاخص جوانان را به مصرف نوشیدنیهای الکلی سوق دهد، این عملکرد دولت ژاپن نه برای حفظ سلامت (که شرب خمر سلامتی نمیآورد) بلکه به جهت تقویت اقتصاد آن کشور است [2] تا از این طریق خط تولید، خرید و فروش، مصرف و کسب و کار و درآمد، و البته اخذ مالیات -که همگی به چرخۀ اقتصادی ژاپن کمک شایانی میکند-، افزایش یابد!
🔸 از ژاپن بیرون بیاییم و سری هم به ابرقدرت جهان، ایالات متحده آمریکا بزنیم؛ این کشور مزایای زیادی دارد که یکی از آن موارد، آزاد بودن خرید و فروش انواع اسلحه در آمریکاست که با وجود کشتارهای بسیار زیاد مردم آمریکا توسط خودشان با همان اسلحهها، اما هیچ وقت مانع از این نمیشد که اقتصاد بسیار بزرگ شرکتهای تجاری اسلحه در آنجا تعطیل گردند. در واقع اقتصاد حرف اول را میزند هرچند جان مردم کشور را هم به خطر بیاندازد. اینگونه است که برای تقویت اقتصاد این کشورها، اخذ مالیات از کارگران جنسی، لغو قانون مصرف سیگار، تشویق برای مصرف مشروبات الکلی و در نهایت تولید و خرید و فروش بیوقفه اسلحههای جنگی دغدغه دولتمندان این کشورها میباشد.