🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💠|
#تکہاےازآسماݩ
🦋|
#شهیدحسناحمدپنجہ
شهید حسن احمد پنجه فرزند علی در تاریخ ۱۳۳۹/۰۴/۱۴ در روستای درمان آباد از توابع سردشت در خانوادهای متدین و مذهبی دیده به جهان گشود.
ایشان که سومین فرزند خانواده بود، یک برادر و یک خواهر بزرگتر و دو خواهر کوچکتر از خود داشت. او تحصیلاتش را در حد خواندن و نوشتن در زادگاهش پشت سر گذاشت؛ اما برای کمک به پدر برای تأمین معاش خانواده نتوانست به تحصیلات خود ادامه دهد.
وی پس از رسیدن به سنین اشتغال در سال ۱۳۶۲ به استخدام شهرداری سردشت درآمد و این توفیق را یافت که به مدت چهار سال در این اداره انجام وظیفه نماید.
مکانیکی نیز از دیگر شغل های او در شهرداری بود که به آن اشتغال داشت.
حسن فردی زحمتکش، مهربان و پر کار بود. به گونهای که بسیار به فکر تأمین خانواده و کمک به پدرش بود و نمیتوانست نسبت به این موضوع بیتفاوت باشد. او برای خانواده خود و به ویژه مادرش احترام زیادی قائل بود و برای جلب رضایت او هرکاری که میتوانست انجام میداد.
منظقه سردشت به دلیل مجاورت با کشور عراق، تحت حملات شدید هواپیماهای بعثی بودو در جریان این بمباران ها شهید احمد پنجه، فداکاری های بسیاری از خود به نمایش گذارد؛ به طوریکه در موارد بسیاری به افراد پیر و سالخورده برای نجات از بمباران ها کمک مینمود.
اوبا شروع جنگ تحمیلی به طور داوطلبانه به جبهه های پیرانشهر، سقز و بوکان شتافت و در پسن تدارکات چی در خط مقدم به مدت هفت سال به دفاع از میهن عزیزمان پرداخت.
در تاریخ ۱۳۶۶/۰۴/۰۷ وی به همراه همکارانش مشغول کار با لودر بودند که همکارانش به شدت مجروح شیمیایی میشوند.
ایشان بعد از دیدن این صحنه همکارانش را به سرعت به بهداری انتقال میدهد و خودش نیز دچار جراحت شیمیایی میشود.
پس از هفت روز یعنی در تاریخ ۱۳۶۶/۰۴/۱۴ به درجه رفیع شهادت نائل شد.
پیکر پاک این شهید والامقام را در گلزار شهدای سردشت به خاک سپردند.
پدر احمد پنجه نیز از شهدای هشت سال دفاع مقدس میباشند.
مهمانِ دوازده هزار شهید شو😉👇🏻
🌱| @shohada_A_Gh
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂