خاطرات اسارت قسمت ۱۴۰ 🌼 موضوع : سازماندهی در گردان ۱۴ معصوم قبل از ماموریت شناسایی و اسارت🌹 در این مقطع نیمه دوم اردیبهشت سال ۶۶ که لشگر ما ( ۸ نجف اشرف ) در منطقه سردشت مستقر شدیم آموزش های سخت و طاقت فرسای جنگ در کوهستان شروع شد 😟..اغلب فرماندهان گروهانها مربی آموزش نظامی هم بودند و تمام تجربیات نظامی خود را در اختیار نیروهای تحت امر خود قرار می‌داند..🥴.خب سختی کار بیشتر برای نیروهای بود که اعزام اولی بودند به جبهه ...یواش یواش بوی عملیات میومد یه روزی فرمانده گردان و معاون گردان و ما سه فرمانده گروهان سوار وانت تويوتا شدم و رفتیم عقبه خط مقدم که متعلق به واحد اطلاعات عملیات بود تعدای از نیروهای اطلاعات و _ واحد تخریب اونجا چادر داشتند ومستقر بودند از بچه های تخریب شهید عاطفی و مجید شریف رو یادم میاد که اونجا بودند ظهر که رسیدیم توی مَقرشون مارو ناهار مهمان دعوت کردند ...جاتون خالی ناهارشون قورمه گوشت بود ...که توسط جهاد سازندگی نجف آباد تهیه و طبخ شده بود و به جبهه ارسال شده بود ...حالا طرز تهیه قورمه گوشت به این طریق بود : که گوشت گوسفند رو به صورت کوچک تکه تکه میکردند بعدش با همان چربی هاش در دیگ سرخ میکردند بعدش سیرابی ( شکمبه ) گوسفند رو خوب تمیز میکردند و اون گوشت سرخ شده رو داغو داغ می‌ریختند داخل اون سیرابی ( شکمبه ) و محکم درب اونو با نخ می‌بستند که هوا داخلش نره فاسد بشه بعدش منجمد میکردند و با ماشین های یخچال دار می‌فرستادند جبهه ...این غذای مقوی معمولا متعلق به رزمندگانی بود که کارشون از همه سخت تر بود مثل اطلاعات عملیات که باید در عمق خاک دشمن نفوذ میکردند و از نزدیک خطوط و استحکامات دشمن رو شناسایی میکردند 🥴 بعد ناهار و نماز راهی خط اول خودمون شدیم و با دوربین توسط نیروهای اطلاعات عملیات از داخل سنگر دیده بانی خط اول عراقیها رو شناسایی کردیم و توجیه شدیم ...یادم میاد ارتفاعاتی که ما با دوربین شناسایی کردیم معروف بود به تپه جنگلی که محصور بود به میدان‌های مین و کانال های ارتباطی که حفر شده بود و سنگر های بُتنی تیربار دوشگا و دو لول ضدهوای ...من وقتی خوب منطقه رو توجیه شدم همراه خودم یه دفترچه و خودکار داشتم که نکات لازم و ضروری رو یاداشت برداری کردم که بعداً موقع برگشت در گردان اگه لازم شد برای نیروهای گروهان تحت امرم تذکر بدم و توجیه شان کنم ادامه دارد.... راوی : محمدعلی نوریان شهدای شهرستان مبارکه