5.49M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 مواد لازم : تخم مرغ : 4 عدد شکر : 300 گرم(۱/۵ پیمانه) شیر : 200 گرم ( یک پیمانه) روغن مایع : 100گرم (نصف پیمانه) آرد : ۳۷۵ گرم (سه پیمانه) بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری وانیل : یک چهارم قاشق غذاخوری پودر بادام : 3 قاشق غذاخوری کشمش : یک دوم پیمانه (اختیاری) ترکیب تخم مرغ و شکر و وانیل افزودن روغن و شیر اضافه کردن ارد و ب پ افزودن پودر بادام و کشمش دمای ۱۸۰ فر گازی و ۱۶۰ فر برقی مدت زمان ۴۵-۵۰ ( بسته به اندازه قالب و دمای دستگاهتون‌ متغیره) ❌اگر قصد افزودن کشمش را داشتید باید کشمش ها رو با دو قاشق آرد خوب مخلوط و سپس به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند. مایه کیک را در قالب توخالی 25 سانتی یا لوف ۱۰/۳۰ یا جرد‌ساده ۲۲ سانت که چرب و آردپاشی شده بریزید . @siyasatt