🍒👇 خوشاب همون مربا آلبالو هست اما کم آب و کم شیرین، ماندگاریش از مربا بیشتره برای توی غذاها استفاده می شه،مثل آلبالو پلو.... آلبالو سه کیلو ،شکر چهار ونیم کیلو(بسته به میزان ترش و شیرینی آلبالو )، هسته آلبالو را جدا کنید دوسوم شکر رو لابه لا البالو میپاشیم و چند ساعت داخل یخچال استراحت میدیم تا آب آلبالوها کاملا خارج بشه، بعد بدون اضافه کردن آب روی شعله میگذاریم تا به جوش بیاد اجازه میدیم حدودا ده دقیقه بجوشه و بعد شربتش رو جدا میکنیم و مجدد و مابقی شکر رو به آلبالوها اضافه میکنیم وشعله رو زیاد میکنیم تا به جوش بیاد بعد حدودا نیم ساعت بهش زمان میدیم تا بپزه و بعد شعله رو خاموش میکنیم. 👇 برای شربت،شکربه همان اندازه که شربت جدا کردیم از البالو با آب میجوشانیم. برای من یک ونیم کیلو بود وقتی شربت قوام آمد آب آلبالو را به آن اضافه کنید وبگذارید قوام آید @sofrebanovanbeheshti