#دلمه_برگ_مو
#دلمه👇
مواد مورد نیاز(نسبت به تعداد نفرات واندازه پیمانه فرق میکنه من برا هشت نفر درست کردم با پیمانه سطل برنج)
برنج :سه پیمانه
عدس:یک پیمانه
نخود ولوبیا: یک ونیم پیمانه
سبزیجات معطر(ترخون ونعناع وتره وجعفری):سه پیمانه خرد شده
گوشت چرخ کرده به میزان لازم
ادویه وروغن به میزان لازم
شیره انگور یا خرما یا توت ویا سه شیره با هم
برگ مو به اندازه لازم
از قبل گوشت وپیاز رو با نمک و ادویه وروغن فراوون تفت میدیم.
برنج رو با نمک میجوشونیم وآبکش میکنیم.
نخودو لوبیا وعدس رو پخته وسبزیجات رو تفت میدیم .
تمام مواد رو مخلوط میکنیم شیره انگور رو با مواد مخلوط میکنیم
اگه کم بود میتونید آب شکر هم مقداری بجوشونید و داخل مواد بریزید به میزانی که شیره تمام مواد رو دربربگیره وتا نصف ظرف مورد نظرتون پر بشه یه مقدار آب هم توش بریزید.
خوب که مخلوط شد از مواد داخل برگ مو بریزید وبپیچید وداخل قابلمه بگذارید.
قبل از اینکه دلمه ها رو داخل قابلمه بگذارید یکی دو ردیف برگ ته قابلمه بگذارید که دلمه هاتون نسوزه.
در آخر آب شیره هایی که ته ظرف مونده روی دلمه ها بریزید ویه بشقاب روی دلمه ها بگذارید وبگذارید دم بکشه(رو شعله متوسط حدود سه چهار ساعت بگذارید فرصت بدید تا برگها هم پخته بشند)
نوش جان
دستور این دلمه مال شهرمون رضوانشهر از توابع اصفهان هست.
@sofrebanovanbeheshti