#کیک_موزی_و_شکلاتی 🍌🍫👇
#کیک_ارگانیک
شکر قهوه ای یک پیمانه
روغن ارده کنجد ۶۰ گرم
دارچین کمی(به جای وانیل برای عطرش)
شیر کامل یک پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
موز ریز رنده شده۳عدد
آرد دو پیمانه ( من ارد دیم با سبوس استفاده کردم بعد از الک کردن دوباره سبوس ها رو به مواد اضافه کردم)
بیکینگ پودر یک ق چ برای پف کیک
شکلات تخته ای نمیدونم چقدر 😐😁چشمی بریزین دیگه😂
اول شکر قهوه ای و روغن و کمی دارچین رو با همزن بزنید حدود دو دقیقه
بعد شیر رو اضافه کرده چند ثانیه بزنید
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با دور تند بزنید تا خوب کف کنه
ارد وبیکینگ پودر رو سه بار الک کنید
یک سوم مخلوط خشک رو داخل مواد تر بریزید و اروم هم بزنید و بعد موزها رو اضافه کنید و دورانی هم بزنید و در انتها بقیه مخلوط خشک رو قاطی مواد کنید
تو مراحل اخر خیلی کم هم زده بشه تو دستگاه هم نزنید
مواد رو به قالب مورد نظرتون انتقال بدین
یک لایه مواد بریزید یک لایه شکلات روخورد کنید و روش بریزید و دوباره تکرار کنید تا موادتون تموم بشه
اینجوری شکلات تو همون قسمت اب میشه و خیلی بافت داخل کیک رو خوشگل میکنه
فر از ابتدای کار روی ۱۸۰ درجه تنظیم باشه
طبقه وسط
مدت زمان هم ۵۰ دقیقه
چای دارچین و گل محمدی هم باهاش بزنید که برید تو ابرها 😋😄
نوش جان😋
@sofrebanovanbeheshti