👇 پسته ها رو پوست کندم وبا چاقو اره ای از وسط نصف کردم پوست نازکش رو تا وقتی پسته خشک نشده میکنم چون اگر خشک بشه دیگه راحت جدا نمیشه بهتر هست اول پوست اصلیشو بگیرید ومثلا هر نیم کیلو رو پوست گیری کنید وخلال کنید اگر زیاد هست وبعد دوباره مثلا نیم کیلو بعدی وبعد خلال کردم توی سینی یا روی پارچه توی هوای خونه ۲ روز طول میکشه تا خوب خشک بشه اگر پسته ها خشک بود باید ۲ ساعت توی اب ولرم خیس بخوره تا پوستش راحت گرفته بشه من تقریبا ۲کیلو ونیم خلال کردم همین اندازه که توی عکس میبینید و۱کاسه کوچیک داد @sofrebanovanbeheshti