😋 دو بسته پودر ژله انار را با سه ليوان آبجوش مخلوط مى كنيم مى گذاريم كاملا خنك بشه نصف بسته پودر ژله آلوورا را با دو سوم ليوان اب جوش مخلوط مى كنم كاملاً كه سرد شد با دو سه قاشق بستنى كه در دماى محيط آب شده مخلوط مى كنيم همه جاى قالب انار را مقداركمى چرب مى كنيم مقدارى از ژله انار را توى قالب انار مى ريزيم تا جايى كه شيارهاى دانه هاى انار پر شود درون يخچال مى گذاريم نيم بند كه شد ژله سفيدمان را درون قالب مى ريزيم دوباره درون يخچال مى گذاريم وقتى كه نيم بند شد مابقى ژله انار را هم با چند قاشق بستنى اب شده مات مى كنيم وقالب را پر مى كنيم براى چند ساعت درون يخچال مى گذاريم وقتى ژله سفت شد به راحتى از قالب جدا مى شود.من همیشه قالبو خیس میکنم ومیگذارم ۲۰دقیقه فریزر. بعد درمیارم وکمی همه جاشو بافرچه چرب میکنم وژله رو میریزم.برای درآوردنش هم میگذارم مثلا ده دقیقه بیرون بمونه وبعد با سشوار کمی به پشت قالب میگیرم تا خودشو ول کنه.دقت کنید زیاد گرم نشه چون ژله آب میشه.برای من ژله آلوورا کمتر مصرف شد. @sofrebanovanbeheshti