کیک هویج و گردوی خودم پز که با شکلات تخته ای بلوبری گاناش درست کردم و روی کیک ریختم و با کنجد، پسته، پودر نارگیل، ترافل رنگی، شکلات سنگی ریز تزیینش کردم با دستور زیر 👇 کافی شاپی با بافتی نرم وپنبه ای 😉عطر وبوی‌باورنکردنی فر رواز ده دقیقه قبل با دمای صدوهشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه هویج متوسط چهار عدد تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان پر روغن مایع یک لیوان کمی کمتر آرد ۳۰۰ گرم یا دو لیوان پر بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین و هل و(زنجبیل دلخواه )به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری گلاب یک تا دو قاشق گردو یک چهارم لیوان عزیزان این دستور از مخلوط کن ویا غذا ساز استفاده کنید. روغن،شکر،هویج خام پاک کرده و حلقه ای خرد شده،تخم مرغ،هل،دارچین،زنجبیل داخل مخلوط کن ویا غذا ساز ریخته ومخلوط و کامل میزنیم حدود دو دقیقه تا بصورت اسموتی دربیاد.داخل ظرف بزرگتر ریخته آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم الک کردیم یک دفعه توش میریزیم اگر ممکنه واستون سخت باشه وارد گلوله بشه بهتره ارد را روی مایه کیک الک کنید ودرچند مرحله بخوردمایه کیک بدین وبا همزن دستی مخلوط کنید زیادی هم نزنید که پفش بخوابه در آخرین مرحله گلاب وگردو رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم. ومیریزیم تو قالب از قبل چرب وارد پاشی شده ومیگذاریم تو فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت 50 دقیقه از فر که در آوردید بگذارید خنک بشه با کارد لبه های کیک رو از قالب جدا کنید برگردونید تو سینی مورد نظر خواستید تزیین کنید. @sofrebanovanbeheshti