👇 250 گرم سبزی دلمه(شامل تره گشنیز شوید مرزه یک پیمانه لپه 2 پیمانه برنج 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیازبزرگ فلفل سیاه زردچوبه فلفل قرمز کمی هم جوزهندی رنده شده 250 گرم برگ مو 1 تا یک 1/2 لیوان آب یک پیمانه لپه رو که از قبل خیسش کردیم میگذاریم بپزه. آخرای پخت برنجم اضافه میکنیم تا خیلی کم برنج هم بپزه بعد از رو حرارت برش میداریم و تو آبکش میریزم تا آب نداشته باشه بعد سبزی های شسته و آب گرفته رو کنار میگذاریم بعد پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخشون میکنم و گوشت چرخ کرده رو همراه ادویه ها اضافه میکنیم.و تفت میدیم. از روی گاز برمیداریم بعدسبزی و لپه و برنج روهم اضافه می کنیم. روی برگهای کمی آب داغ بریزید تاکمی نرم شوند بعد دلمه هارو به هرروشی که دوس داشتین میپیچین. فقط حواستون به پشت و روی برگ ها باشه😁 برای سس من نمک ،روغن، آبلیمو ، گوجه سبز و آب ریختم حدود 1/5تا 2 لیوان سس لازمه که دلمه مغز پخت بشه. ضمنا واسه براق شدن دلمه اگه داخل سس روغن داشته باشه وقتی مواد رو روی دلمه ها میریزید براق میشه در انتها هم می تونید از سس چند قاشق روی دلمه ها بریزید ته قابلمه من یک درِ قابلمه کوچکتر گذاشتم که آب اصلا به دلمه ها برخورد نداشته باشه چون من دلمه ای که خیس باشه، دوست ندارم چند عدد از برگ موی خام رو مثل ته دیگ می چینیم. بعد برگ موها رو بدون فاصله کنار هم قرار میدیم. میگذاریم روی حرارت ِکم بپزه. تقریبا یک تا دو ساعت خوبه چون در قابلمه هم زیر دلمه ها هست اصلا نگران اینکه بسوزه یا وا بره هم نباشید😁 ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید😍 @sofrebanovanbeheshti