😍 با فیلینگ خامه و موز و گردو، تزئین گلهای خامه ای، وخمیر ژلارد👇. تخم مرغ 4عدد، شکر 200گرم، ارد200گرم، وانیل کمی، بکینگ پودر یک ق غ، اب جوش 40گرم. سفیده تخم مرغ با یک سوم شکر زدم تا فرم گرفت گذاشتم فریزر اب نشه، بعد زرده تخم مرغ با مابقی شکر و وانیل زدم تا کرم رنگ و کشدار شددر حین همزدن آب جوش اضافه کردم حالا سفیده فرم گرفته رو با لیسک فولد کردم با مواد، در اخر ترکیب ارد و بکینگ پودر الک شده کم کم اضافه تا پف کیک نخوابه. طبقه وسط، 180درجه، مدت زمان بستگی به فر یا توستر دارد. بچه هام همه زندگی منن: 👇 آرد سفید۲غذاخوری/ نشاسته گل۳غذاخوری/ شیریا آب سرد۱/۳پیمانه یا۹غذاخوری/ پودرژله با طعم دلخواه۱غذاخوری/ روغن مایع۱تا۲غذاخوری/ وانیل کمی/ اسانس ورنگ دلخواه / شکر۳غذاخوری ابتدا نشاسته را با آب حل کرده تا ناخالصی نداشته باشد بعد آن را از صافی رد کرده. مابقی مواد رو اضافه کرده همزده یکدست وصاف شود مابقی مواد را اضافه همزده روی حرارت ملایم گذاشته مرتب همزده تا به صورت خمیر سفتی در آید ۲دقیقه روی حرارت زیر ورو کرده تا آبش کشیده شود. گذاشته سرد شود بعد دستمان را چرب وآن را ورز داده وبه هر رنگی خواستیم در آورده. بهتر از خمیر فوندانت میشه وجایگزین خوبی هست به جای فوندانت💥💥🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti