خانگی👇 زرده تخم مرغ ۱عدد روغن مایع ا لیوان شکر ۱ قاشق مربا خوری آبلیمو ۲ قاشق مربا خوری سرکه ۲ قاشق مربا خوری فلفل سیاه و پودر خردل و نمک به مقدار کافی پودر ژلاتین یک قاشق مربا خوری ابتدا زرده را در مخلوط کن خوب میزنیم بعد کم کم روغن را اضافه کرده خوب میزنیم تا غلیظ بشه همراه ادویه سپس سرکه و ابلیمو را باهم مخلوط کرده کم کم به مواد اضافه کرده در آخر پودر ژلاتین را اضافه کرده خوب میزنیم و در ظرف ریخته در یخچال گذاشته تا خودشو بگیره @sofrebanovanbeheshti