👇 روغن مایع115 گرم پودر قند 100 گرم تخم مرغ دو تا نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری آرد سفید 150 گرم بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری سیب زرد پوست گرفته و حلقه شده نازک یک عدد دارچین به مقدار لازم تزیین با پودر قند و پودر پسته روغن مایع رو با پودر قند بزنین و بعد که یکدست شد تخم‌مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنین وانیل رو اضافه کنین و باز باهمزن برقی بزنین بعد آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم الک کنین و کم کم با لیسک اضافه کنین و حالت دورانی هم بزنین تا کاملا یک دست بشه یک خمیر نسبتا خامه ای لطیف به دست میاد 🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎 بعد سیب ها رو که حلقه کرده بودین تو دارچین بغلتونین و کنار بگذارین حالا قالبهای بزرگ که با روغن مایع خوب بادست چرب شده یادرقالبهای کیک یزدی که کاغذ انداخته ایم نصف قالب ها رو با مایع پر میکنیم و سیب رو میچینیم و بقیه قالب رو پرمی کنیم طوری که حدود سه میلی از ظرف خالی بمونه و با قاشق مواد رو کاملا یک دست میکنیم. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 بعد بگذارین قالب ها رو داخل فر با دمای 170 از قبل گرم شده و به مدت 20 دقیقه. پای قالب مخصوص داره که از قالب کیک یزدی کمی بزرگتره و این مواد برای 6 تا قالب کافیه وقتی از فر در آوردین بگذارین خنک شه بعد از قالب در بیارین و بعد از وسط برش بزنید و روش رو پودر قند بپاشین. نوش جان😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti