👇 1عددسینه کامل مرغ+یک نصف سینه+دوعددران کامل مرغ+یک عددمغزران پیازنسبتادرشت یک عددخامه 3ق غذاخوری زعفران غلیظ دمکرده ببایک2ق غذاخوری پر مرغ روباپیازچرخ کردم بعد زعفرون و خامه زدم خامه برای نرم شدنش هست البته دنبه هم میشه بعدهم نمک فلفل وورزدادم گذاشتم یخچال 4ساعت موندبعداوردم کف تابه راه راهی😃روچرب کردم میتونیدکبابهارودونه بادستی که خیس کردیدازقبل حالت بدیدبگذاریدتوتابه میتونیدیک تیکه پهن کنیدبعدب برطرف که برمیگردونیدبابرس زعفران بزنید یه ظرف جداگذاشتم کبابهااماده شدچیدم توش بعدکره اب کردم ریختم روهمشون شعله ی خییییلی کم گذاشتم ظرف روتاگرم بمونه برای مهمانهام نکته :این کباب چسبندست حتمادستتون چرب باشه یاخیس اینکه حتماقبل ازاومدن مهمان درست کنیدچون کارداره😉 نکته بسیارمهم به صرف بودنش بااین مقدارمرغ 25 کباب داشتم☺️☺️ @sofrebanovanbeheshti