#کیک_گلدانی👇
برای کیک گلدانی یا گلدونی 😄سطل یک بار مصرف را کمی با روغن جامد کلش را چرب کردم و توی فریزر گذاشتم و یک بسته شکلات تلخ را روی حرارت کتری به روش بنماری آب کردم ، ( طوری باید شکلات اب بشه که بخار داخل ظرف شکلات نیاد ) و بعد داخل سطل که برای من از این سطلهای ماست شرکتی بود ، ریختم و زیر سطل را یک کاسه یخ قالب ریختم و مدام سطل شکلات را توی ظرف یخ چرخوندم تا شکلات کل ظرف را بگیره و باید حواسمون باشه که لبه های ظرف نازک نشه ، و تا وقتی که شکلات سفت بشه مدام روی ظرف یخ سطل را بچرخانید ، وقتی شکلات دیگه غلیظ شد و کل ظرف را گرفت حدود نیم ساعت گذاشتم فریزر و بعد در اوردمش
و روش یک ظرف گذاشتم
و برعکس کردم
بهترهست چند دقیقه ای صبرکنید تا خودش از ظرف جداشه یا اینکه
چند تا ضربه به پشت ظرف بزنید و بعد از توی سطل در بیارید
یک کیک شیفون ۳ تخم مرغی با قهوه و کاکائو درست کردم و چند لایه کردم و اندازه ظرفم برش زدم و همراه خامه فرم گرفته که از قبل توی فریزر داشتم و گردو فیلینگش کردم و با سس شکلاتی رقیق هم کیکم را خیس میکردم و بعد خامه کشی میکردم و در آخر کمی کیک را سس شکلاتی باهاش مخلوط کردم و پودر کردم و روی گلدون ریختم تا طبیعی تر دیده بشه
#نکته👌👌
شکلات موقع بن ماری کردن نباید حتی یه قطره آب بهش بخوره چون شکلات خراب و سفت میشه و اینکه از شکلاتهای مارک دار استفاده کنید البته درحد یک قاشق غذاخوری روغن مایع هم میتونید در شکلات استفاده کنید
بنابراین ظرفتون خیس نباشه موقع بن ماری کردن و قاشقی هم که باهاش میزنید خیس نباشه و بخار آب توی ظرفتون نره
@sofrebanovanbeheshti