🍩🍩🍩🍩🍩 👇 تخم مرغ 1عدد شیر ولرم نصف لیوان ماست نصف لیوان مایه خمیر1ق غذاخوری وانیل 1.4ق چایخوری شکر 6 ق غذاخوری آرد به میزان لازم(حدوداً ۴پیمانه) ابتدا خمیر مایه رو به شیر ولرم اضافه میکنیم به همراه 1 قاشق شکر و میگذاریم تا عمل بیاد. تخم مرغ و بقیه ی شکر ووانیل رو باهمزن دستی میزنیم بعد ماست وسپس شیروخمیرمایه رو اضافه میکنیم و درآخر آرد‌ اضافه میکنیم. به حدی آرد میزنیم که خمیر بدست نچسبه. روشو میپوشونیم و ۱ ساعت میگذاریم جای گرم تا حجم خمیر دوبرابر شود. بعد روی تخته خمیر عمل اومده رو باز میکنیم وبا قالب گرد یا ته لیوان قالب میزنیم و میگذاریم بیست دقیقه دیگه بمونه واستراحت کنه البته روشو با پارچه ی تمیز و کمی نمناک میپوشونیم تا خمیر خشک نشه. در آخر هم توی روغن داغ و شعله ی ملایم سرخ میکنیم. 🔴اگه دوست داشتین باشکلات یاپودرقند و.... تزیین کنید🔴 مامان علی وفاطمه دوستتون داره @sofrebanovanbeheshti