#حلوا_رولی
#حلوا_مجلسی👇
_من برای حلوا رولی از حلوای سه آرد مجلسی استفاده کردم
_چون خیلی خوش طعم و بافته وهم نرمه و راحت روی نون پخش میشه 👌 _همینطور برای ماسوره زدن خیلی مناسبه و راحت از قیف رد میشه البته به شرطی که اصلا اندازه هارو کم و زیاد نکنید
_آرد سفید... یک و نیم لیوان( ارد نان بربری یا نان فانتزی هم میشه
_آرد برنج....نصف لیوان
_آرد نخودچی...یک چهارم لیوان
_روغن مایع.... یک لیوان
_شکر.....دو لیوان
_آب....دولیوان
_ گلاب.... نصف لیوان
_زعفران غلیظ......سه قاشق غذاخوری
_نان میکادو یا نان بستنی
از هر پیمانه یا لیوانی که برای آرد سفید استفاده میکنید از همون برای باقی مواد باید استفاده کنید
موقع تفت دادن آردها باید مدام هم بخوره وگرنه زود زیرش میسوزه
_اول کار شربت حلوا رو درست کنید و بگذارید کنار
_شکر و آب زعفران و گلاب را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید،شکرکه کاملا حل شد از حرارت بردارید نیاز به جوشیدن نیست
_حالا آرد سفید را با روغن در تابه بریزید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید باید رنگش از نخودی کمی پررنگتر بشه ( زمان آن بستگی به مقدار مواد و حرارت زیرش داره)
_سپس آرد برنج رو اضافه کنید و شش تا هفت دقیقه ی دیگه تفت بدین بعد آرد نخودچی رو اضافه کنید و شش تا هفت دقیقه دیگه تفت بدین ( با حرارت ملایم)
سپس شربت رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید تا حلوا جمع بشه یکی دو دقیقه صبر کنید بعد حلوا رو روی نان میکادو بزنید رول کنید( مطابق فیلم) یا در ظرف سرو بکشید و تزیین کنید
تمام مراحل رول کردن و توضیحاتش رو ویدئو هست
اگر میخوایین حلوا راحت روی نون پخش بشه یا راحت از ماسوره رد بشه اصلا موادشو کمو زیاد نکنید بخصوص شکرو روغنشو اصلا کم نکنید
قبل از اینکه حلوا رو روی نان میکادو بزنید میتونید خیلی کم اب روی نان اسپری کنید
حتماً رول رو با چاقو اره ای برش بزنید
بچه ها با این مقدار حلوا میتونید دوتا نان میکادو رو اماده کنید.
@sofrebanovanbeheshti