#طب اسلامی
#آشپزخانه غذای سالم
🔸سوپ شلغم و پیاز🍲
🍱تغذیه بیماران سرماخوردگی
🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب
🔸مواد لازم:
سینه مرغ، بدون استخوان ۲۵۰ گرم/شلغم متوسط ۳ عدد/هویج ۲ عدد/پیاز ۱عدد/زنجبیل تازه، رنده شده ۱ قاشق غذاخوری/جو پرک ۱/۲ پیمانه/آب مرغ یا آب گوشت ۳ لیوان/سبزی معطر خرد شده ۵ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را با پیاز خرد شده، زنجبیل و مقداری آب بپزید.
سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. پس از این که مرغ نیم پز شد، هویجها را رنده کرده و اضافه کنید.
شلغمها را خرد کرده و اضافه کنید. سپس جو پرک را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه بپزند.
پس از ۲۰ دقیقه، سبزیهای معطر خرد شده و آب مرغ یا گوشت را اضافه کنید. اگر آب قلم دارید، میتوانید نصف فنجان آب قلم هم به سوپ اضافه کنید.
پس از این که سوپ جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید.
#دوشنبه_غذای سالم
#بدون_سرخ_کردن
🌺
@sofrebanovanbeheshti 🌺