#سوال👇
میشه کیک رو وقتی درست کردم روز بعدش خامه کشی کنم؟خراب که نمیشه.کیکم شیفون یا اسفنحی هست
#پاسخ👇
نه اتفاقا خیلی بهتر هم هست ولی حتما سلیفون بکشید در یخچال نگه دارید
من خودم در ۳ مرحله کیکم رو خامه کشی میکنم
اول استرکشی میکنم و داخل فریزر میگذارم در مرحله دوم نیم ساعت میگذارم و در مرحله اخر کامل خامه کشی میکنم
خامه رو باید اندازه مصرف بزنید چون خامه زده شده دیگه برای کیک نمیتونید استفاده کنید فقط برای دسر میتونید استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti