👇 من کیک خامه ای درست کردم خیلی بوی زحم تخم مرغ میداد بهش هم خییییلی اسانس وانیل اضافه کردم دلیلش چیه؟ 👇 باید موقع که تخم مرغ و شکر را با هم میزنید حتما حین هم زدن با قاشق دور گیری کنید و مواد به وسط ظرف بیارین ،اگر این کارو نکنید کیک بوی زحم تخم مرغ میده سلام اگه تخم مرغ بومی استفاده می‌کنید هر کار کنید بازم یه خورده مزه میده اون قسمت سفید چسبیده به زرده تخم مرغ و جدا کنید زرده ها رو اول یه مقدار برنید تا رنگشون باز بشه بعد وانیل اضافه کنید و دوباره بزنید @sofrebanovanbeheshti