سبزی کوکو.....۳۰۰گرم تخم مرغ......۴عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه.....به مقدار لازم گردو خرد شده..... به میزان دلخواه روغن....برای سرخ کردن سبزی کوکوی خرد شده رو داخل ظرفی ریخته بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید. سعی کنید به محض اینکه تخم مرغ رو روی سبزی شکستین قبل از اینکه با سبزی مخلوط کنید کمی با قاشق بافتش رو بهم بریزید و بعد با سبزی مخلوط کنید. اینکار باعث میشه بوی تخم مرغ از بین بره. بعد نمک، فلفل، زردچوبه رو، به مخلوط سبزی و تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست بشه. بعد داخل ظرف مورد نظرتون روغن بریزید اجازه بدید خوب داغ بشه بعد مایه کوکو رو قاشق قاشق داخل تابه میریزیم و اطرافش رو منظم میکنیم و یه تکه گردو روی هر کوکو قرار میدیم؛ بعد شعله زیرش رو کم میکنیم درش رو میذاریم حدود ۵ دقیقه بعد درش رو برمیداریم اگه خوب پخته شده بودن؛ دونه دونه برمیگردونیم و طرف دیگه رو با شعله متوسط سرخ میکنیم این موقع دیگه لازم نیست درش رو بذارید بعد که کامل سرخ شد روی حوله روغن گیر قرار میدیم که روغن اضافه اش گرفته بشه و بعد تزیین میکنید و نوش جان 😋 (تو عکس کمی تیره تر شده😉) شمیم مهر   @sofrebanovanbeheshti