#مرحله_هشتم
آخرین مرحله نوبت برش هست
وخوشمزه جان😋😋 آماده شده👏👏
تقریبا نیم ساعت زمان میبره تا سفت بشه
وقتی سفت شد میارید بیرون با چاقو
مربعی یا لوزی برش میزنید
و یکی دوتای اول روبا احتیاط در بیارید تا جا باز بشه برای بقیه
بعدش بقیه راحتتر درمیان🤩
اینم 👇
#دستورکامل
#برشتوک
آرد گندم 2پیمانه لیوان دسته دار
آردنخودچی 1پیمانه
پودر قند1پیمانه
کره وروغن چشمیه
پودرهل به میزانِ لازم
طرزتهیه:ابتدااردگندم رودرتابه روی حرارت میگذاریم تفت میدهیم تابوی خامی گرفته شودخوب تفت بخورد بعدازاتمام تفت خوردن
اردِنخودچی راروی اردگندم الک میکنیم وحدودِ5تا7دقیقه تفت میدهیم حرارت راخاموش کرده نوبت اضافه کردن ِکره ست اگرکره داریداگرنه همون روغن جامد کم کم اضافه میکنیم پودرهل و پودرقند همین مرحله میریزیم وبادست ورزمیدهیم ۵ دقیقه خوب ورزمیدهیم نهایتِ کارحلوابه صورتِ ماسه ی ابخورده درمیاد نبایدروغن روزیادوتندبریزیم چون شل میشود خوب که ورزدادیم درصورتِ تمایل مواد روبه دوقسم تقسیم میکنیم پودرِکاکائوبه یک بخش اضافه وکمی هم پودرِقندچون کاکائوشیرینیِ را کم میکند بعددوباره ورزمیدهیم یک سینی ِنسبتابزرگ انتخاب میکنیم کمی چرب میکنیم و مواد را درآن پهن کرده دریخچال میگذاریم 20دقیقه بعددراورده وبرش زده
@sofrebanovanbeheshti