#ته_چین_مرغ👇
دو پیمانه برنج رو پختم و دم انداختم .
دوتا تخم مرغ و 4 ق غذاخوری ماست و زعفران و 1 ق غذاخوری گلاب و 3 روغن مایع رو باهم مخلوط کردم .
برنج دم کشیده رو در اخر به این مواد اضافه کردم و مواد رو نصف کردم .
نصفش رو کف ماهی تابه رژیمی پهن کردم و با دست یکم فشار دادم تا بهم بچسبه .
بعد مرغ پخته شده و ریش شده و زرشک رو ریختم روی برنج و بعد بقیه برنج رو ریختم روی مرغ و باز با دست فشار دادم تا بهم بچسبه.
درش رو گذاشتم رفت روی حرارت کم تا پخته بشه .
بعد نیم ساعت برگردوندم تا اون طرفشم طلایی بشه .
@sofrebanovanbeheshti