👇 دو پیمانه برنج رو پختم و دم انداختم . دوتا تخم مرغ و 4 ق غذاخوری ماست و زعفران و 1 ق غذاخوری گلاب و 3 روغن مایع رو باهم مخلوط کردم . برنج دم کشیده رو در اخر به این مواد اضافه کردم و مواد رو نصف کردم . نصفش رو کف ماهی تابه رژیمی پهن کردم و با دست یکم فشار دادم تا بهم بچسبه . بعد مرغ پخته شده و ریش شده و زرشک رو ریختم روی برنج و بعد بقیه برنج رو ریختم روی مرغ و باز با دست فشار دادم تا بهم بچسبه. درش رو گذاشتم رفت روی حرارت کم تا پخته بشه . بعد نیم ساعت برگردوندم تا اون طرفشم طلایی بشه . @sofrebanovanbeheshti