#تیرامیسو
مواد لازم 👇🏻👇🏻
بیسکویت پتی بور
خامه صبحانه 50گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
پودر قهوه یا کاکائو به میزان لازم
وانیل اندکی
شکر (1 یا 2 قاشق غذا خوری )
نکته:
توی این دستور من بجای پودر قهوه از قهوه وانیلی آماده استفاده کردم .
طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور👇🏻
خامه و پنیر خامه رو با هم ترکیب میکنیم . به اندازه یک تا دو قاشق بنا به ذائقه شکر میریزیم. وانیل هم انداره نصف قاشق چای خوری اضافه کنین
اینارو خوب هم میزنیم تا شکر بخوبی حل بشه . یه مقدار بچشین تا اندازه شیرینیش دستتون بیاد.
قهوه وانیلی رو با آب جوش ترکیب کنین
بیسگوییت هارو داخل محلول بزنین و کف سینی بچینین.
سپس یه لایه خامه آماده شده روی بیسگوییتا بگذارین .
من روی خامه ها موز و گردو هم گذاشتم.
بعد مجدد بیسکوییت و خامه ...تا زمانیکه موادتون تموم بشه .
لایه اخر حتما باید خامه باشه .
بعد پودر کاکائو یا شکلات رنده شده روی کیک میپاشیم.
من از قالب کمربندی استفاده کردم تا بتونم از قالب دربیارم و روش شکلات بریزم .ولی چون شکلات تخته ای روش داشت نشد.
تو هر ظرفی میشه درست کرد.
نووووش جااان😍😋
@sofrebanovanbeheshti