مواد لازم 👇🏻👇🏻 بیسکویت پتی بور خامه صبحانه 50گرم پنیر خامه ای 100 گرم پودر قهوه یا کاکائو به میزان لازم وانیل اندکی شکر (1 یا 2 قاشق غذا خوری ) نکته: توی این دستور من بجای پودر قهوه از قهوه وانیلی آماده استفاده کردم . طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور👇🏻 خامه و پنیر خامه رو با هم ترکیب میکنیم . به اندازه یک تا دو قاشق بنا به ذائقه شکر میریزیم. وانیل هم انداره نصف قاشق چای خوری اضافه کنین اینارو خوب هم میزنیم تا شکر بخوبی حل بشه . یه مقدار بچشین تا اندازه شیرینیش دستتون بیاد. قهوه وانیلی رو با آب جوش ترکیب کنین بیسگوییت هارو داخل محلول بزنین و کف سینی بچینین. سپس یه لایه خامه آماده شده روی بیسگوییتا بگذارین . من روی خامه ها موز و گردو هم گذاشتم. بعد مجدد بیسکوییت و خامه ...تا زمانیکه موادتون تموم بشه . لایه اخر حتما باید خامه باشه . بعد پودر کاکائو یا شکلات رنده شده روی کیک میپاشیم. من از قالب کمربندی استفاده کردم تا بتونم از قالب دربیارم و روش شکلات بریزم .ولی چون شکلات تخته ای روش داشت نشد. تو هر ظرفی میشه درست کرد. نووووش جااان😍😋 @sofrebanovanbeheshti