#کیک_سفیده_تخم_مرغ👇
مواد لازم برای۶ نفر
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن ۲/۳ لیوان
شیر یا ماست با کمی گلاب ۲/۳ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان
طرز تهیه
۱- سفیده تخم مرغ رو خوووب میزنیم تا پف کنه و سفت بشه شکر رو کم کم میریزیم وانیل رو هم اضافه میکنیم .
۲- بعد روغن مایع رو میریزیم کمی هم میزنیم شیر و گلاب رو هم اضافه میکنیم و درنهایت آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم .
۳- و درنهایت ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم باهم مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم
۴- و طبقه وسط فر باحرارت 180 درجه حداکثر یک ساعت میگذاریم بپزه .
من با نصف دستور درست کردم😉😉
به نظر من اگر تخم مرغ تو ظرف شیشه ایی نگه داری شده باشه، و دمای یخچال پایین باشه ممکنه خراب نشده باشه، وزن تقریبی سفیده بین 35تا 40گرم هست
عشقم بچه هام ❤️
@sofrebanovanbeheshti