#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای👇
پایه کیک شیفون موکا هست که در کانال دستورش هست
فیلینگ خامه کاکائویی و موز و گردو
که به نظرم برای کاکائویی کردن خامه راحت تره همون اول که میخوایند خامه رو فرم بدید پودر کاکائو رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
تزئیناتش خامه کاکائویی خامه نسکافه ای هست و و سط کیک شکلات رنده شده ریختم و بیسکویت و قیف بستنی کوچیک و قلبها رو در قالب سیلیکونی شکلات آب شده ریختم و درست کردم
برای شره های دور کیک کمی شکلات آب شده که نصف قاشق کمتر روغن مایع زده بودم رو تا داغ بود حدود دوقاشق خامه های فرم گرفته اضافه ام رو باهاش مخلوط کردم و هم زدم و تا گرم بود داخل قیف ریختم و به صورت شره ای دور تا دور کیک ریختم.
برای سلامت و تعحیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
@sofrebanovanbeheshti