مرغ را سرخ کردم بعد تو یه قابلمه پیاز فراوان سرخ کردم بهش نمک ادویه فلفل سیاه ،قرمز ،زدم بعد دوتا قوطی رب گوجه بهش اضافه کردم تفتش دادم که خوشرنگ بشه بعد آب بهش اضافه کردم جوش که اومد مرغ سرخ شده را بهش اضافه کردم یکساعتی که پخت بهش فلفل دلمه با هویج اضافه کردم البته این چون خیلی زیاد بود فلفل و هویج را یکساعت بعد اضافه کردم اگه کم باشه همون از اول میشه بعد گذاشتم پخت به همین راحتی و خوشمزگی جاتون خالی بسیار خوشمزه بود و برای اولین بار بود برای این تعداد درست کردم 150پرس برای زرشک پلو هم زرشک خیسوندم یه بیست دقیقه بعد زعفران را ساییدم گذاشتم تو یه کاسه بهش یخ اضافه کردم گذاشتم رو قابلمه تا دم بده بعد زرشک را با روغن تفت دادم یکم شکر بهش اضافه کردم بعد که خوب تفتش داد ریختم تو یه ظرف برنج را ریختم روش بعد دم شده زعفران اضافه کردم بسیار خوشرنگ شد😍   @sofrebanovanbeheshti