البته این نون اصلا شبیه نان سیب زمینی که داخل اینترنت (شیر و شکر و تخم مرغ و.... نداره ) سرچ کردم نیس سیب زمینی (من دو عدد بزرگ گذاشتم ) رو آبپز کردم پیاز متوسط رو داخل تقریبا یه لیوان روغن زرد گاوی سرخ کردم ادویه هاش ( رازیانه ، زیره، گشنیز، زنیان و.. ) رو آسیاب کردم ( میزانش بسته به سلیقه و طبع و موردنیاز...) داخل پیاز داغ ریختم باضافه زردچوبه و دو ق مرباخوری نمک و شعله رو خاموش کردم ( ادویه رو سرخ نکردم، فقط چند دقیقه ای روی همون شعله خاموش داخل ظرف پیاز داغ گذاشتم) ادویه و پیاز،داغ و سیبزمینی های رنده شده و تقریبا دو لیوان آب رو مخلوط کردم و آرد به میزان لازم (حدی که خمیر به دست نچسبه) اضافه کردم+ یک ق غ تقریبا بکینگ پودر حدودا یه نیم ساعتی استراحت دادم و بعد چانه های خمیر به اندازه کف دست تقریبا برداشتم و با دست صافش کردم اندازه یه ۱/۵ سانتی قطر نانم بود و با قیچی دور خمیرم رو برش زدم و به مدت نیم ساعت در توستر ۱۸۰ درجه پخته شد. @sofrebanovanbeheshti