سلام من چند وقت پیش کیک گوشت درست کردم ولی اون خمیری که باید روی مواد ریخته میشد رو نریختم .شد مثل پیتزا با این تفاوت که خمیرش فوق العاده راحته ۴ تا تخم مرغ با یه کم نمک و فلفل قرمز با همزن میزنیم که یه کم رنگش روشن بشه بعد نصف لیوان روغن و یک لیوان ماست اضافه میکنیم و ی کم هم میزنیم بعد دو لیوان آرد و یک ق چ بیکینگ پودر الک شده به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم که کامل مخلوط بشه. کف ظرف مورد نظر رو با مخلوط آرد و روغن چرب میکنیم و از خمیر میریزیم کف ظرف(خمیر مورد نظر ی کم حالت روان داره مثل خمیر پیتزا نیست) بعد مواد گوشتی دلخواه و بعد هم پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم. البته من برا خودمون مواد رو نصف میکنم . من چند بار اینطوری درست کردم کل خانواده خوششون اومده . بنظرم هیچ فرقی با پیتزا ک با خمیرپیتزا درست میشه نداره.این سری تو قالب های مختلف درست کردم😁   @sofrebanovanbeheshti