مقداری بادمجان ریزدارم دوست دارم ترشی کنم ولی بلد نیستم میشه راهنمایی کنید؟میخوام درسته ترشی کنم چند مدل میشه بادمجون با پوست نگینی خرد کنید توسرکه یه جوش بدید .آبکش کنید تلخیش بره داخلش سیرو نعناع خشک و گلپر بزنید توظرف بریزید روشم سرکه یه شب تویخچال بمونه حاضره. بادمجونهارو پوست بگیرید یه جوش بدید بعضیا کبابی دوست دارن .ابکش کنید بعد با نعنا وسیروگلپر دوتا هویج لیته ش کنید بانمک .سیاهدونه وتخم گشنیز وجعفری وگشنیز وروش سرکه. یاشکم پرش کنید شکم بادمجونها رو یه شکاف کوچیک بدید با پوست توسرکه یه جوش بخوره ابکش کنید داخلش روبا جعفری وگشنیز وهویج وسیر وگلپر ونعناع پرکنید .بچینید توطرف روش سرکه بریزید . @sofrebanovanbeheshti