#کیک_شنی🔰
آرد سه پیمانه
شکر یک ونیم لیوان
شیر یک لیوان داغ
روغن یک لیوان سر خالی
تخم مرغ 4 عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
پودر هل یک قاشق مرباخوری
برای روی کیک بعد از پخت🔰
نصف قوطی شیر عسلی
پودر نارگیل بو داده نصف لیوان
دوستان نارگیل رو توی تابه بریزید و هم بزنید تا شیری رنگ بشه
ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید.
وانیل و هل رو اضافه کنید و دو دقیقه بزنید.
روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید شیر داغ رو بریزید و دو دقیقه بزنید ( همش با دورتند همزن ).
بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا گلوله ای نباشه.
توی قالب مستطیلی 23×35یا قالب 20 ×39 هم مناسبه حتی تابه های پیرکس.
کفِش را با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بگذارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای 180 بگذارید
البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته .
به مدت 35 تا40 دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید کیکتون اماده هست.
نکته مهم
تمام مواد کیک باید به دمای محیط برسه
نکته دوم:فر از قبل روشن و باشه .
نکته سوم: موقع پخت روی کیکتون بایدطلایی رو به سرخ باشه.)
بعد از اینکه کیک رو از فر درآوردید تا کیکتون داغ داغه شیر عسلی سرد رو روش بریزید نصف قوطی کافیه با پشت قاشق به همه جا برسونید بعد پودرنارگیل بوداده رو روش بریزید مثل شن به همه جا بپاشید بگذارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودرپسته تزیین کنید.
دستورمامانعلیوفاطمه
@sofrebanovanbeheshti