#سوال
پیراشکی مرغ بخوام درست کنم از ظهر لای خمیر بریزم مواد رو و بگذارم یخچال سه چهار ساعت بعد سرخ کنم کیفیت خمیر میاد پایین؟
#پاسخ
اینکار رو نکنید چون خمیر پف میکنه ونمیشه کاریش کرد.خمیر رو بزارید تو ظرف وسلفون بکشید تا هوا نکشه اصلااا وبگذارید یخچال .یک ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه پف خمیر رو بگیرید ومشغول کار بشید.درطول مدتی که دریخچاله بهش سر بزنید وگاهی پفشو بگیرید بادست ودوباره سلفون بکشید
@sofrebanovanbeheshti