نکات پلو: 🎀خیس کردن با آب سرد 🎀 مقدار ساعت به کهنه یا نو بودن برنح بستگی داره، نو باشه یک ساعت، کهنه باشه ۷-۸ ساعت(البته برخی یک روز هم میگذارن) 🎀 نمک هر برای یک کیلو حدودا ۱۰۰ گرم ، داخل آب برنج میپاشیم 🎀 مقدار آب از سطح برنج تا دو بند انگشت بالا بیاد 🎀 هنگام شستن برنج قدری شسته شود که آب سفید پس ندهد و آب تمیز روی برنج بماند 🎀 همچنین زیاد چنگ زده نشود تابرنج ها شکسته شود خورش قرمه سبزی از این دستور رفتم(که برای ۳۰ نفر ۶ برابر کردم) مواد لازم برای ۵ نفر: پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم لوبیا قرمز ۱ پیمانه پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری لیمو عمانی ۵-۶ عدد سبزی سرخ شده(تره،جعفری،گشنیز،شنبلیله) ۴۰۰ گرم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آبلیمو وآبغوره به مقدار لازم پیاز رو سه عدد ریختم و لوبیا و گوشت و پیاز با آب رو همزمان ریختم تا جوش بیاد (اصلا گوشت و پیازمو سرخ یا تفت نمیدم) تا جوش بیاد سبزی خورشتم که از خشک استفاده میکنم (هر یک کیلو سبزی تازه معادل ۱۰۰ - ۵۰ گرم سبزی خشک هست) در هاون کوبیدم تا درشت نباشه و به خورشت درحال جوش اضافه کردم در رو گذاشتم تا پخته شه وقتی پخت و خواستم خاموش کنم مقداری روغن مقداری زعفران غلیظ شده( ۲ ق غ) مقداری نمک ۲ ق غ رب گرجه آب قلم شتر حدود ۲-۲/۵ لیوان دو ق چ زردچوبه و لیمو عمانی(که ده دقیقه جوشونده و آبش ریخته بودم) سوراخ کردم و انداختم(۵-۶ عدد)چون نخواستم خورشتم زیادی ترش یا تلخ شه نزدیک افطار( ۵-۶ ساعت فاصله)مجدد زیر خورشت رو روشن کردم تا با ادویه هاش کاملا جا بیفته @sofrebanovanbeheshti