👇 ۳تا تخم مرغ، ۱لیوان ارد ، نصف لیوان شکر، ۱/۸لیوان آب خنک، ۱ ق غ عسل، ۱/۴ق چ بکینگ پودر ۱/۸ق چ وانیل ، ۱/۸ لیوان روغن مایع ، نسکافه یا کاکائو به اندازه ای که میریزید همون اندازه از ارد کم میکنیم اول زرده وسفیده را جدا میکنیم البته باید تخم مرغ خنک خنک باشه بعد سفیده رو خوب میزنیم با دور تند همزن وقتی یکم پفکی شدشکر رو اضافه میکنیم ووقتی خوب حالت گرفت زرده ها را یکی یکی اضافه میکنیم وبا دور کند همزن هر کدوم رو ۳۰ ثانیه میزنیم البته نباید همزن خاموش بشه بعد دوباره دور همزن رو تند میکنیم و۲ دقیقه دیگه با دور تند میزنیم ، اب وعسل رو توی یه ظرف بزرگ مخلوط میکنیم وبعد سفیده ها رو میریزیم روی آب ولی هم نمیزنیم بعد مواد خشک رو که باهم ۳ بار الک کردیم کم کم اضافه میکنیم وفولد میکنیم در اخر هم روغن اضافه کرده کمی موادو فولد میکنیم وتوی قالبی که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه البته بعد از نیم ساعت باید با سیخ چوبی امتحان کرد @sofrebanovanbeheshti