#برشتوک👇
آرد نخودچی:1پیمانه
پودر قند :یک دوم پیمانه
روغن جامد :یک دوم پیمانه
زعفران و پودر هل و پودر دارچین
شکلات تخته ای و خلال پسته و خلال بادام و مغز گردو برا تزیین
ابتدا آرد نخود را با حرارت خیلی ملایم تفت میدیم سپس روغن جامد آب شده و زعفران رو میریزیم و یه تفتی میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم
تا داغه پودر قند و دارچین و هل کوبیده رو اضافه میکنیم و درون ظرفی که کاغذ روغنی گذاشتیم پخشش میکنیم سپس روش رو با شکلات تخته ای و مغزی جات یا ترافل تزیین میکنیم کمی خنک که شد برش میزنیم. نوش جان
@sofrebanovanbeheshti