8.38M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
⛔️نکات مهم⛔️ قبل و بعد تفت دادن آرد حتما اون رو الک کنید.یعنی قبل از ریختن روغن هم باید آردتون رو الک کنید. ریختن شیر عسلی داخل شربت الزامی نیست فقط یه مقدار تو طعم و رنگش تاثیر خوب میذاره🤗 بعد از ریختن روغن و کره ،حلوا رو ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید. در تمام مدت تفت دادن مدام هم بزنید ،شعله زیاد نباشه چون میسوزه مواد لازم: آرد پنج لیوان ۱۰۰ گرم کره دو لیوان روغن مایع مواد شربت: شیر عسلی سه قاشق غذاخوری شکر چهار لیوان هل شش تا دونه گلاب یک لیوان آب سه لیوان فعالیت کانال طبس شهر من در ایتا 👇👇 🌴@tabasshahrman🌴