: ✅ خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، مخصوصاً در مهمانی ‌ها یا مسافرت ها، سبب هضم چربی ها می شود. ✅ مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی (یرقان) ، ورم طحال و استفراغ صفراوی مفید است. ✅ پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریه‌ها گردد با عفونت‌های مجاری تنفسی، مانند آسم ، برونشیت و گریپ و غیره مبارزه می ‌کند. ✅ آیا میدانید پیاز هایی که دارای رگه هایی از رنگ بنفش هستند بیش از سایر پیاز ها موجب افزایش اشتها می شوند ؟ ✅ برای معالجه ی ترک خوردگی دست، یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به مدت ۱۲ دقیقه روی دست خود بمالید. اگر هر روز دو بار این کار انجام شود، ترک ‌های دست شما بهبود خواهد یافت. ✅ روش‌هایی برای کاهش اشک آوری : 1- قرار دادن پیاز در یخچال قبل از پوست کندن 2- پوست کندن پیاز در آب 3- نفس کشیدن تنها از راه دهان در طول پوست گرفتن و خرد کردن پیاز @damnoosh0