🦠ضعف سیستم ایمنی با مصرف مداوم نان سفید 🥯🍞🥖نان سفید متهم ردیف اول در سرکوب سیستم ایمنی است. نان سفید، کوکی‌ها، کیک‌ها، رولت‌ها و ... که با آرد سفید تهیه می‌شوند کالری زیاد، اما مواد مغذی کمی دارند ⬅️ بنابراین به افزایش وزن و در نتیجه افزایش خطر و مقاومت به انسولین کمک می‌کنند. نان سفید می‌تواند را نیز افزایش دهد و به این ترتیب توانایی بدن برای محافظت یا التیام خود را کاهش می‌دهد. ⬅️همچنین محصولات تهیه شده از آرد سفید معمولاً حاوی مواد افزودنی هستند که می‌توانند سبب ضعف سیستم ایمنی شوند. 🍃🍂 👈 🌺👩‍🔬 @MajalePezshki 🧑‍🔬🌸 🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿